fbpx

Ahogy én csinálom

Fotózás Menete

headshot

Első lépés

1. A fotózás előtt

Mottóm, hogy mindenki fotogén, amiben annyira hiszek, hogy elégedettségi garanciát adok. Az általam kínált fotózásokon alap a figyelmesség és kedvesség humorral fűszerezve.

Mi szükséges ahhoz, hogy igénybe tudd venni a szolgáltatásomat? Jelentkezz az oldal alján található űrlapon, vagy akár telefonon, és egyeztessünk időpontot.

headshot

második lépés

2.Felkészülés

Érdemes konzultálnunk fotózás előtt telefonon, online vagy személyesen. Ennek célja, hogy előzetesen megbeszéljük, hogy pontosan milyen fotókat szeretnél, ehhez tudok rengeteg tanácsot adni.(ruhák, kiegészítők, smink, frizura)

A fotózás egy bizalmi elköteleződés, egy előzetes beszélgetés nagyban segít, hogy a stúdióban ne idegenként találkozzunk és ezáltal a legjobb fotók születhessenek Rólad.

Fontos, hogy felkészülten, kipihenten érkezz a fotózásra. Zárd ki a külvilágot, tedd félre a telefonod, ne engedd be a külső zajokat – ez is segíti a tökéletes végeredményt.


HEADSHOT

harmadik lépés

3. fotózás közben

Több beállítást és ruha válogatást is ki fogunk próbálni, hogy megtaláljuk az igazán hozzád valót! A képeket folyamatosan tudom mutatni neked, hogy lásd, milyen klasszul nézel ki!

A neked is tetsző képeket megjelölöm, hogy később könnyebb legyen mindkettőnknek kiválogatni a legjobbakat!

HEADSHOT

negyedik lépés

4. átadás

Az érzékeny búcsú után küldöm is a leválogatott képeket, amelyeket meg tudsz mégegyszer vizsgálni, vagy meg tudod mutatni másoknak is.

E-mailes válaszban kérem tőled, hogy mondd meg, melyik képeket kéred retusálni, amelyeket 5 munkanapon belül el is küldök.

A nyers fotókat 1 évig megőrzöm, így később is lesz lehetőséged plusz fotókat kérni retusálva.

HEADSHOT

utolsó lépés

Elégedettség

Munkámra 100% garanciát vállalok. Biztosan tudom, hogy meg tudom teremteni azt a képet, ami neked és a környezetednek is tetszik.